Computerhulp Aan Huis

Computerhulp Aan Huis

Computerproblemen ? Elk computerprobleem lossen wij op. Snel en professioneel bij jouw aan huis. Maak een afspraak bij Computerhulp Huis.
Internet Problemen

Internet Problemen

Vaste en draadloze internetproblemen lossen wij op. Indien noodzakelijk of gewenst vervangen wij defecte of verouderde apparatuur.
Computerhulp aan Huis Reparatie

Virus / Spyware Verwijderen

Virus of Spyware ? Wij verwijderen deze van uw computer. Door onze ervaring kunnen wij elk virus voor u verwijderen.
Herinstallatie Computer

Herinstallatie Computer

Soms is een totale reset van de computer noodzakelijk. Wij bieden een herinstallatie pakket inclusief behoud van bestanden.
PC Monteur Computerhulp Huis

Opschonen Trage Computer

Trage computer of lange opstarttijd ? Na het opschonen werkt de computer sneller en foutloos zonder vertragingen of foutmeldingen.
Email Problemen

Email Problemen

Problemen met het verzenden of ontvangen van email ? Door het instellen van juiste email instellingen zijn de email problemen verholpen.
Backup en Data Herstel

Backup en Data Herstel

Hulp nodig bij het maken van een backup naar externe harde schijf of bestanden overzetten naar andere computer. Maak direct een afspraak.
blank

Hardware Upgraden

Hulp bij het upgraden van computer onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitbreiden van geheugen of harde schijfruimte.
Nieuwe Computer Vervangen en Leveren

Computer Vervangen

Oude computer vervangen ? Wij bieden een alles in 1 pakket. Levering nieuw systeem incl. aansluiten en overzetten van bestanden.